Despre Excellence Cars

Excellence Cars este dealerul autorizat Volvo ce înțelege pe deplin importanța timpului clienților săi. Tocmai de aceea, showroom-ul Excellence Cars este situat chiar în centrul orașului Bucuresti, în zona Piața Unirii. Aici veți găsi o echipă de vânzări profesionistă, care vă va ajuta să alegeți și să configurați mașina Volvo pe care o doriți.

Volvo reprezintă în lumea business-ului contemporan echilibrul perfect dintre o cultură corporatistă modernă şi tradiţia unor valori fundamentale: siguranţă, calitate şi grija pentru mediul înconjurător. Brandul Volvo a implinit peste 95 de ani de tradiţie a acestor valori si a principiilor bazate pe respect, responsabilitate şi încredere, verificabile la proba timpului.

Echipa Noastră

Fiind reprezentanții unei companii ce lucrează pentru prosperitatea omenirii, ne mândrim cu o echipă ce își conduce activitatea după principiul grijii pentru oameni și pentru mediul în care cu toții trăim.

Misiunea noastră este aceea de a face viața oamenilor mai ușoară, mai sigură și în final mai bună. Astăzi, mai mult ca niciodată echipa Excellence Cars se concentrează în jurul a 3 valori: siguranță, calitate și grijă pentru mediu.

cristina.jpg

Cristina Stănilă

General Manager

denisa.jpg

Denisa Dona

Back Office Agent

ionut.jpg

Iulian Oprescu

Marketing Coordinator

ovidiu.jpg

Ovidiu Velcherean

Sales Agent

dominic.jpg

Dominic Stănilă

Sales Agent

dominic.jpg

Nicoleta Stoica

Sales Agent

despre-volvo-totem.jpg

Orar

Showroom:

Luni - Vineri: 08:30 - 17:00

Contact

Showroom București, Piața Unirii:

Str. Radu Vodă, nr. 14, Sector 4
Tel: +40 745 517 594