Noul Volvo S90

O nouă eră în design și inovație

Volvo S90 - proiectând dorințe

Noul model Volvo S90 îmbină eleganța și tehnologia, având o inteligență intuitivă, ce reprezintă baza siguranței. Acest model se numără printre automobilele următoarei generații, fiind dotat cu materiale naturale și distinse.

Sedanul executiv reinventat

Volvo S90 îți va schimba percepția asupra condusului, prin eleganță și tehnologie de ultimă generație. Călătoriile tale vor deveni o experiență inspirată din viitor.

Putere inteligentă

Motorul T8 Twin Engine al noului Volvo S90 îți oferă posibilitatea de a conduce exact cum îți dorești: modul normal – eficiență sporită sau în modul electric – fără emisii. Orice ai alege, Volvo S90 îți va oferi performanța desăvârșită.

Inovațiile noastre

Tot ce creăm este proiectat în jurul oamenilor, astfel că fiecare inovație pe care am dezvoltat-o este gândită să-ți simplifice și să-ți îmbunătățească viața. Suntem foarte mândri de progresele noastre și numim aceste inovații: Drive E, Sensus și IntelliSafe.

Drive-E

Ce-ar fi dacă aţi putea combina puterea, eficienţa şi o experienţă superioară pe şosea cu un condus sustenabil? Noua noastră generaţie de motorizari Drive-E chiar asta fac, permiţându-vă să vă bucuraţi de o deplasare captivantă pe şosea, cu un consum mult mai mic de combustibil şi un nivel mult mai scăzut al emisiilor.

Sensus

O experienţă extraordinară pe şosea ar trebui să înglobeze modul în care se comportă automobilul şi felul în care vă simţiţi atunci când îl conduceţi. De aceea am creat Sensus, filosofia care stă la baza tuturor tehnologiilor noastre, care vă conectează cu automobilul şi cu lumea înconjurătoare.

IntelliSafe

Atât de serioşi suntem când vine vorba de siguranţă. De la funcţii care vă asistă în timpul condusului, până la funcţii care vă ajută să preveniţi accidentele şi vă protejează în cazul unui accident, IntelliSafe este modul în care vă punem la dispoziţie confortul zilnic şi liniştea sufletească, oriunde v-aţi duce.