O mașină estate pentru o nouă eră

Noul Volvo V60 - Elegant, sportiv, versatil: o nouă generație de mașini estate.

Noul Volvo V60: Viziunea noastră pentru mașinile estate de familie

Noul V60 este o mașină estate de familie, versatilă, care te ajută să te bucuri de fiecare moment. Un șasiu avansat, motoare puternice și o gamă variată de moduri de condus te așează în centrul unei experiențe de condus impresionante. În interior, meștesugul scandinav se îmbină cu tehnologia inteligentă pentru a crea un loc în care îți va face mereu plăcere să îți petreci timpul. În interior și în exterior, V60 afișează calitatea și utilitatea care definesc cel mai bine design-ul scandinav.

Dinamism și versatilitate

De mai bine de 60 de ani, viziunea noastră este să creăm mașini estate care îmbogățesc experiențele de viață ale oamenilor. Aceasta este viziunea noastră devenită realitate.

Frumusețea din interior

Interiorul lui V60 a fost conceput pentru a încânta. Printre dotările principale este un ecran tactil central elegant și o ventilație deosebită cu bandă centrală verticală cu finisaj metalic. V60 are finisaje în formă de diamant pentru butoanele de control ale ventilatoarelor, butonul starter, controlerul rotativ al modului de condus și comenzile pe volan.

Inovațiile noastre

Tot ce creăm este proiectat în jurul oamenilor, astfel că fiecare inovație pe care am dezvoltat-o este gândită să-ți simplifice și să-ți îmbunătățească viața.
Suntem foarte mândri de progresele noastre și numim aceste inovații: Drive E, Sensus și IntelliSafe.

Drive-E

Ce-ar fi dacă aţi putea combina puterea, eficienţa şi o experienţă superioară pe şosea cu un condus sustenabil? Noua noastră generaţie de motorizari Drive-E chiar asta fac, permiţându-vă să vă bucuraţi de o deplasare captivantă pe şosea, cu un consum mult mai mic de combustibil şi un nivel mult mai scăzut al emisiilor.

Sensus

O experienţă extraordinară pe şosea ar trebui să înglobeze modul în care se comportă automobilul şi felul în care vă simţiţi atunci când îl conduceţi. De aceea am creat Sensus, filosofia care stă la baza tuturor tehnologiilor noastre, care vă conectează cu automobilul şi cu lumea înconjurătoare.

IntelliSafe

Atât de serioşi suntem când vine vorba de siguranţă. De la funcţii care vă asistă în timpul condusului, până la funcţii care vă ajută să preveniţi accidentele şi vă protejează în cazul unui accident, IntelliSafe este modul în care vă punem la dispoziţie confortul zilnic şi liniştea sufletească, oriunde v-aţi duce.