MAȘINA ANULUI 2018 ÎN LUME

Noul Volvo XC60

Noul Volvo XC60

Mașina anului 2018 în lume, Volvo XC60, evoluția SUV-ului dinamic suedez. Design-ul îndrăzneț întâlnește interiorul frumos. Un model în care tehnologia este naturală, iar fiecare drum este o plăcere.

Eleganță și putere

Noul SUV Volvo XC60 deține două caracteristici, inspirate de genul femimin, care întotdeauna se îmbină perfect: eleganță și putere. Design-ul simplu și impunător împreună liniile sportive generează un sentiment de puterea rafinată.

Creat cu grijă

Inspirat din design-ul scandinav modern, Volvo XC60 reprezintă o capodoperă ce îmbină stiluri și culori diferite ale unor materiale rafinate, un duo îndrăzneț al lemnului și metalului autentic, ce va face din fiecare drum, o experință unică.

În control

Suspensia pneumatică a noului Volvo XC60 îți va da senzația de levitare, oferindu-ți confort la orice manevră a mașinii și asigurându-ți control indiferent de condițiile drumului.

Inovațiile noastre

Tot ce creăm este proiectat în jurul oamenilor, astfel că fiecare inovație pe care am dezvoltat-o este gândită să-ți simplifice și să-ți îmbunătățească viața. Suntem foarte mândri de progresele noastre și numim aceste inovații: Drive E, Sensus și IntelliSafe.

Drive-E

Ce-ar fi dacă aţi putea combina puterea, eficienţa şi o experienţă superioară pe şosea cu un condus sustenabil? Noua noastră generaţie de motorizari Drive-E chiar asta fac, permiţându-vă să vă bucuraţi de o deplasare captivantă pe şosea, cu un consum mult mai mic de combustibil şi un nivel mult mai scăzut al emisiilor.

Sensus

O experienţă extraordinară pe şosea ar trebui să înglobeze modul în care se comportă automobilul şi felul în care vă simţiţi atunci când îl conduceţi. De aceea am creat Sensus, filosofia care stă la baza tuturor tehnologiilor noastre, care vă conectează cu automobilul şi cu lumea înconjurătoare.

IntelliSafe

Atât de serioşi suntem când vine vorba de siguranţă. De la funcţii care vă asistă în timpul condusului, până la funcţii care vă ajută să preveniţi accidentele şi vă protejează în cazul unui accident, IntelliSafe este modul în care vă punem la dispoziţie confortul zilnic şi liniştea sufletească, oriunde v-aţi duce.