ORIUNDE ȘI ORICÂND

Volvo Personal Service

Este mai simplu atunci când ai pe cineva care se ocupă de orice problemă şi are cunoştinţele necesare pentru a răspunde oricărei întrebări legate de automobilul tău Volvo. Acesta este motivul pentru care am implementat conceptul “Volvo Personal Service”, serviciu care îţi oferă posbilitatea de a păstra legătura cu un singur tehnician Volvo, pentru orice problemă întâmpină automobilul tău.

MEREU CONECTAT

Volvo On Call

Fii conectat la fiecare pas cu tehnologia. Cu ajutorul aplicației Volvo on Call, poți porni autovehiculul de la distanță, poți controla setările sistemului de climatizare de la distanță, sau pur si simplu poți verifica o serie de parametrii importanți pentru sănătatea automobilului tău Volvo, de la distanță.

DINAMISM ȘI VERSATILITATE

Valoare reziduală

Vânzarea unui automobil second hand poate fi dificilă. Cu Excellence Cars însă, ai garanţia că după o perioadă de timp, dealerul tău îți va răscumpăra automobilul la un preț stabilit de comun acord, încă de la începutul colaborării. Tu te poți bucura de noul tău automobil Volvo, fără griji.

AVANTAJOS ȘI RAPID

Ofertă Service

Excellence Cars, dealerul tău Volvo amplasat în centrul capitalei, oferă clienților săi corporate pe lângă profesionalismul desăvârșit întâlnit în unitatea de service a dealerului, un discount standard de până la 10% la piese şi 10% la manoperă.

xc60-6


XC60

Inspirat din designul scandinav modern

Explorează XC60
xc90-7


XC90

Lux simplu și confort desăvârşit

Explorează XC90
xc40-2


XC40

Tehnologie avansată și design expresiv

Explorează XC40
v60-2


V40

Creat pentru
mediul urban

Explorează V40

Formular

Doar pentru persoane juridice