E CĂLĂTORIA TA

E ceva special cu noul Volvo V40

Creat pentru mediul urban

Dacă orașul este locul unde te deplasezi cel mai des, atunci o alegere potrivită ar fi modelul Volvo V40. Tehnogia inteligentă de ultimă generație și agilitatea manevrării automobilului sunt lucrurile de care ai nevoie pentru a ajunge în timp util către orice destinație.

Experiență unică la volan

Modelul V40 are un design scandinav modern și urban, finisat perfect de tapițeria City Weave. Confortul oferit de spațiul larg din interiorul mașinii este completat de legătura cu exteriorul pe care o formează plafonul panoramic din sticlă. Acest aspect este conturat si de oglinda retrovizoare fără ramă.

Meriți confort și eleganță

Condusul reprezintă o formă de relaxare, iar pentru multe persoane reprezintă un mare procent din totalul activităților. Volvo conduce modelele spre performanță, mulându-le după nevoile oamenilor și urmărind să atingă cel mai înalt nivel de simplificare și confort.

Inovațiile noastre

Atunci când aducem o inovație, în spatele ei se află un plan gândit pentru sporirea confortului și ușurinței de manevrare a mașinii pe care urmează să o conduci. În urma progreselor făcute, avem câteva inovații cu care ne mândrim: Drive E, Sensus și IntelliSafe, toate prezente si pe modelul Volvo V40.

Drive-E

Drive-E este ceea ce noi numim o motorizare efiecientă, care îmbină 3 lucruri de bază: consum mic de combustibil, nivel scăzut al emisiilor și desigur o experiență superioară pe drumul carosabil.

Sensus

O experienţă extraordinară pe şosea ar trebui să înglobeze modul în care se comportă automobilul şi felul în care vă simţiţi atunci când îl conduceţi. De aceea am creat Sensus, filosofia care stă la baza tuturor tehnologiilor noastre, care vă conectează cu automobilul şi cu lumea înconjurătoare.

IntelliSafe

Atât de serioşi suntem când vine vorba de siguranţă. De la funcţii care vă asistă în timpul condusului, până la funcţii care vă ajută să preveniţi accidentele şi vă protejează în cazul unui accident, IntelliSafe este modul în care vă punem la dispoziţie confortul zilnic şi liniştea sufletească, oriunde v-aţi duce.