Volvo V40 Cross Country

Pe orice teren, pe orice vreme, pe deplin TU

Fii gata oricând pentru o escapadă

Design-ul acestui automobil inspiră duritate prin înălțime și reprezintă o prezență impunătoare. Noul Volvo V40 Cross Country este automobilul perfect cu care ești gata oricând de o escapadă.

Eleganță și duritate

Suspensia înaltă și roțile de 19”, interiorul cu scaune mari, ergonomice și elementele de protecție explică și numele modelului Cross Country, special creat pentru orice tip de drum.

Tu ai controlul

Adaptabil la orice tip de drum, modelul V40 Cross Country este dotat cu funcția hill descent control, care controlează turația fiecărei roți, prin sistemul de frânare, în cazul drumurilor cu pante accidentate și alunecoase.

Inovațiile noastre

Tot ce creăm este proiectat în jurul oamenilor, astfel că fiecare inovație pe care am dezvoltat-o este gândită să-ți simplifice și să-ți îmbunătățească viața. Suntem foarte mândri de progresele noastre și numim aceste inovații: Drive E, Sensus și IntelliSafe.

Drive-E

Ce-ar fi dacă aţi putea combina puterea, eficienţa şi o experienţă superioară pe şosea cu un condus sustenabil? Noua noastră generaţie de motorizari Drive-E chiar asta fac, permiţându-vă să vă bucuraţi de o deplasare captivantă pe şosea, cu un consum mult mai mic de combustibil şi un nivel mult mai scăzut al emisiilor.

Sensus

O experienţă extraordinară pe şosea ar trebui să înglobeze modul în care se comportă automobilul şi felul în care vă simţiţi atunci când îl conduceţi. De aceea am creat Sensus, filosofia care stă la baza tuturor tehnologiilor noastre, care vă conectează cu automobilul şi cu lumea înconjurătoare.

IntelliSafe

Atât de serioşi suntem când vine vorba de siguranţă. De la funcţii care vă asistă în timpul condusului, până la funcţii care vă ajută să preveniţi accidentele şi vă protejează în cazul unui accident, IntelliSafe este modul în care vă punem la dispoziţie confortul zilnic şi liniştea sufletească, oriunde v-aţi duce.