Volvo V60 Cross Country

Dinamism şi versatilitate, cu aspect dur şi capacitate de funcţionare pe orice teren.

Volvo V60 Cross Country. Duritate și rafinament

Experimentează senzația condusului la alt nivel, bucură-te de aventură și de mediul înconjutor, din interiorul unei mașini puternice, dar cu un design rafinat.

Acasă pe toate drumurile

Nu contează ce drum ai ales atunci când te afli în interiorul unui Volvo V60 Cross Country. Garda la sol înaltă este special gândită pentru a-ți oferi confort indiferent de condițiile carosabile sau de vreme. Poți de asemenea să optezi pentru versiunea cu tracțiune integrală, care intensifică această capacitate a mașinii.

Sport, dar confortabil

Noul Volvo V60 Cross Country este o mașină de cursă lungă, confortul cântărind foarte mult în acest sens. Scaunele Sport, tapițate cu piele, sunt gândite astfel încât confortul să atingă limite înalte, iar drumurile lungi să reprezinte o plăcere.

Inovațiile noastre

Tot ce creăm este proiectat în jurul oamenilor, astfel că fiecare inovație pe care am dezvoltat-o este gândită să-ți simplifice și să-ți îmbunătățească viața. Suntem foarte mândri de progresele noastre și numim aceste inovații: Drive E, Sensus și IntelliSafe.

Drive-E

Ce-ar fi dacă aţi putea combina puterea, eficienţa şi o experienţă superioară pe şosea cu un condus sustenabil? Noua noastră generaţie de motorizari Drive-E chiar asta fac, permiţându-vă să vă bucuraţi de o deplasare captivantă pe şosea, cu un consum mult mai mic de combustibil şi un nivel mult mai scăzut al emisiilor.

Sensus

O experienţă extraordinară pe şosea ar trebui să înglobeze modul în care se comportă automobilul şi felul în care vă simţiţi atunci când îl conduceţi. De aceea am creat Sensus, filosofia care stă la baza tuturor tehnologiilor noastre, care vă conectează cu automobilul şi cu lumea înconjurătoare.

IntelliSafe

Atât de serioşi suntem când vine vorba de siguranţă. De la funcţii care vă asistă în timpul condusului, până la funcţii care vă ajută să preveniţi accidentele şi vă protejează în cazul unui accident, IntelliSafe este modul în care vă punem la dispoziţie confortul zilnic şi liniştea sufletească, oriunde v-aţi duce.