ELEGANȚĂ DINAMICĂ

Proiectat pentru condus

Noul Volvo S60 este sedanul sport care rescrie istoria condusului. Performanțele fără efort se întâlnesc cu tehnologia intuitivă, iar un șasiu sofisticat echilibrează confortul și controlul. De asemenea, alegerea modurilor de conducere te imersează într-o experiență dinamică. Interiorul este personalizat, în funcție de necesitățile tale – un loc în care tehnologia conectată, ușor de utilizat, se combină cu starea de bine pe care le pot oferi inovația și designul scandinav elegant.

Răspuns puternic

Motoarele pe benzină avansate și cu greutate scăzută și motoarele hibride plug-in îți oferă accelerație responsivă.

Performanță eficientă

Bucură-te de performanțele de top, motoarele eficiente și modelele plug-in hybrid capabile să ruleze cu zero emisii.

CARE BY VOLVO

Noul mod de a cunoaște o mașină Volvo

Bine ai venit la Care by Volvo, un serviciu de abonare care îți oferă un nou mod de a cunoaște o mașină Volvo. Accesul simplu, comod, la mașină îți va revoluționa mobilitatea. În schimbul unei sume lunare fixă, fără plată în avans, te poți abona la propriul model Volvo. Noi ne ocupăm de restul: asigurare, impozit, întreținere și service. Este convenabil și fără stres. Acesta este viitorul industriei auto și este disponibil la Volvo Cars în prezent.

Inovațiile noastre

Tot ce creăm este proiectat în jurul oamenilor, astfel că fiecare inovație pe care am dezvoltat-o este gândită să-ți simplifice și să-ți îmbunătățească viața. Suntem foarte mândri de progresele noastre și numim aceste inovații: Drive E, Sensus și IntelliSafe.

Drive-E

Ce-ar fi dacă aţi putea combina puterea, eficienţa şi o experienţă superioară pe şosea cu un condus sustenabil? Noua noastră generaţie de motorizari Drive-E chiar asta fac, permiţându-vă să vă bucuraţi de o deplasare captivantă pe şosea, cu un consum mult mai mic de combustibil şi un nivel mult mai scăzut al emisiilor.

Sensus

O experienţă extraordinară pe şosea ar trebui să înglobeze modul în care se comportă automobilul şi felul în care vă simţiţi atunci când îl conduceţi. De aceea am creat Sensus, filosofia care stă la baza tuturor tehnologiilor noastre, care vă conectează cu automobilul şi cu lumea înconjurătoare.

IntelliSafe

Atât de serioşi suntem când vine vorba de siguranţă. De la funcţii care vă asistă în timpul condusului, până la funcţii care vă ajută să preveniţi accidentele şi vă protejează în cazul unui accident, IntelliSafe este modul în care vă punem la dispoziţie confortul zilnic şi liniştea sufletească, oriunde v-aţi duce.