Volvo S60

Atunci când condusul contează

Volvo S60 înseamnă eleganță, confort, plăcerea de a conduce și ușurința de a manevra mașina.

O experienţă amplificată a condusului

Modelul S60 îmbunătățește confortul, cu o suspensie amplă și avansată, direcție precisă și simplifică schimbarea manuală, prin amplasarea schimbătorului treptelor de viteză pe volan.

Frână. Stop. Sigur.

Carosabilul, participanții la trafic și aglomerația reprezintă un risc de accidentare pentru orice șofer. Una dintre inovațiile Volvo (introdusa si pentru modelul S60), care vizează atât siguranța pasagerilor cât și a persoanelor din jur, este reacția sensibilă a frânelor sau chiar frânarea automata, în cazul unei tamponări neprevăzute. Acest sistem a fost implementat pentru situațiile precum: oprirea bruscă a automobilului aflat în față sau a apariției neașteptate a unui pieton sau biciclist.

Inovațiile noastre

Tot ce creăm este proiectat în jurul oamenilor, astfel că fiecare inovație pe care am dezvoltat-o este gândită să-ți simplifice și să-ți îmbunătățească viața. Suntem foarte mândri de progresele noastre și numim aceste inovații: Drive E, Sensus și IntelliSafe.

Drive-E

Ce-ar fi dacă aţi putea combina puterea, eficienţa şi o experienţă superioară pe şosea cu un condus sustenabil? Noua noastră generaţie de motorizari Drive-E chiar asta fac, permiţându-vă să vă bucuraţi de o deplasare captivantă pe şosea, cu un consum mult mai mic de combustibil şi un nivel mult mai scăzut al emisiilor.

Sensus

O experienţă extraordinară pe şosea ar trebui să înglobeze modul în care se comportă automobilul şi felul în care vă simţiţi atunci când îl conduceţi. De aceea am creat Sensus, filosofia care stă la baza tuturor tehnologiilor noastre, care vă conectează cu automobilul şi cu lumea înconjurătoare.

IntelliSafe

Atât de serioşi suntem când vine vorba de siguranţă. De la funcţii care vă asistă în timpul condusului, până la funcţii care vă ajută să preveniţi accidentele şi vă protejează în cazul unui accident, IntelliSafe este modul în care vă punem la dispoziţie confortul zilnic şi liniştea sufletească, oriunde v-aţi duce.