VOLVO V60

Experimentează manevrabilitatea captivantă oferită de o mașină construită pentru performanță și adaptată perfect pentru călătoriile tale zilnice.

Volvo V60. Faceți un ocol până acasă

Noul Volvo V60 este o combinație perfectă între ușurința manevrării, specifică mașinilor sport și stilul fluctuant al unui estate.

Performanţe pe măsura comenzilor

În general viteza mare îndeamnă și un consum mai mare. În cazul noului model Volvo V60, această regulă nu se aplică, fiind dotat cu un motor cu patru cilindrii, destul de puternic încât să egaleze un motor cu șase sau opt clindri.

Practic şi elegant

Confortabil înseamnă spațios, motiv pentru care confortul oferit de noul model Volvo V60 atinge un nivel înalt, având scaune ergonomice, personalizate în față, iar în spate scaune cu rabatare flexibilă, îmbrăcate în piele rafinată și de asemenea spațiu mare de depozitare.

Inovațiile noastre

Tot ce creăm este proiectat în jurul oamenilor, astfel că fiecare inovație pe care am dezvoltat-o este gândită să-ți simplifice și să-ți îmbunătățească viața. Suntem foarte mândri de progresele noastre și numim aceste inovații: Drive E, Sensus și IntelliSafe.

Drive-E

Ce-ar fi dacă aţi putea combina puterea, eficienţa şi o experienţă superioară pe şosea cu un condus sustenabil? Noua noastră generaţie de motorizari Drive-E chiar asta fac, permiţându-vă să vă bucuraţi de o deplasare captivantă pe şosea, cu un consum mult mai mic de combustibil şi un nivel mult mai scăzut al emisiilor.

Sensus

O experienţă extraordinară pe şosea ar trebui să înglobeze modul în care se comportă automobilul şi felul în care vă simţiţi atunci când îl conduceţi. De aceea am creat Sensus, filosofia care stă la baza tuturor tehnologiilor noastre, care vă conectează cu automobilul şi cu lumea înconjurătoare.

IntelliSafe

Atât de serioşi suntem când vine vorba de siguranţă. De la funcţii care vă asistă în timpul condusului, până la funcţii care vă ajută să preveniţi accidentele şi vă protejează în cazul unui accident, IntelliSafe este modul în care vă punem la dispoziţie confortul zilnic şi liniştea sufletească, oriunde v-aţi duce.