LUX SIMPLU

Confort desăvârșit, spațiu pentru toți cei 7 pasageri

Simbioza perfectă

Noul Volvo XC90 nu este doar o mașină puternică, este o dovadă a faptului că ținem la mediu înconjurător. Nivelul de emisii de CO2 este astfel redus, dar eficiența manevrabilității și puterea mașinii nu sunt afectate, performanțele atingând cu brio nivelul așteptărilor.

Atenția pentru detalii

Materialele folosite sunt un punct forte în design-ul noului Volvo XC90. Acest model folosește lemnul granulat, iar pielea deosebit de moale este croită în forme care se mulează perfect pe corpul uman. De asemenea, interiorul dispune de funcții de masaj și suport lombar electric pe patru direcții.

Grijă pentru viitor

Siguranța este punctul forte al modelelor Volvo, mai ales când este vorba de copii. Cu timpul, am reușit să atingem un înalt nivel de performanță în ceea ce privește siguranța, cu noua generație de scaune auto pentru copii.

Inovațiile noastre

Atunci când aducem o inovație, în spatele ei se află un plan gândit pentru sporirea confortului și ușurinței de manevrare a mașinii pe care urmează să o conduci. În urma progreselor făcute, avem câteva inovații cu care ne mândrim: Drive E, Sensus și IntelliSafe.

Drive-E

Sistemul Drive-E incorporat in noul Volvo XC90 este ceea ce noi numim o motorizare efiecientă, care îmbină 3 lucruri de bază: consum mic de combustibil, nivel scăzut al emisiilor și desigur o experiență superioară pe drum.

Sensus

O experienţă extraordinară pe şosea ar trebui să înglobeze modul în care se comportă automobilul şi felul în care vă simţiţi atunci când îl conduceţi. De aceea am creat Sensus, filosofia care stă la baza tuturor tehnologiilor noastre, care vă conectează cu automobilul şi cu lumea înconjurătoare.

IntelliSafe

Atât de serioşi suntem când vine vorba de siguranţă. De la funcţii care vă asistă în timpul condusului, până la funcţii care vă ajută să preveniţi accidentele şi vă protejează în cazul unui accident, IntelliSafe este modul în care vă punem la dispoziţie confortul zilnic şi liniştea sufletească, oriunde v-aţi duce.