Descoperă beneficiile disponibile într-un Service Autorizat Volvo

Descoperă

 

Cel mai important lucru pentru noi este ca tu să rămâi mereu în siguranță. În situațiile dificile, vrem să fim alături de tine, oferindu-ți soluții de care tu să te bucuri fără compromisuri.

De aceea, în contextul actual, îți punem la dispoziție *Volvo Valet, prin care automobilul tău Volvo va beneficia de lucrările de întreținere și reparație necesare, fără ca tu să te deplasezi în afara locuinței tale.

Totodată, te informăm asupra disponibilității de a face o diagnoză sumară și de a implementa actualizări de software pentru automobilul tău fără a-l introduce efectiv în service, prin intermediul **tehnologiei Wi-Fi, din parcarea exterioară dedicată a companiei noastre.

Tot ce trebuie să faci este să te programezi sunând la numărul 0745517594 sau completând formularul din acestă pagină.

Noi îți vom prelua autovehiculul de la domiciliu și îl vom deplasa către departamentul service pentru efectuarea lucrărilor necesare, iar apoi ți-l vom returna în locul din care l-am preluat, toată operațiunea desfășurându-se în deplină siguranță. În situația în care vei accepta ca un delegat al companiei noastre să preia automobilul, acesta va igieniza principalele suprafețe utilizate ale automobilului, înainte și după operațiunile de transport. În aceeasi măsură, dacă alegi ca mașina ta să fie deplasată la service prin intermediul serviciului de tractare, ne vom asigura de respectarea tuturor condițiilor de siguranță necesare. Mașina va fi spălată la intrarea și ieșirea din service. Pe durata lucrărilor, protejăm cu folie din plastic scaunele, volanul, schimbătorul de viteze și alte puncte de contact. Factura se trimite pe email și se acceptă doar plata prin mijloace electronice sau bancare. După confirmarea plații, automobilul va putea fi ridicat din parcarea exterioară a companiei sau predat la domiciliul tău.

Dacă deciziile autorităților determină schimbări în modul în care putem funcționa în această perioadă te vom informa în consecință.

Te rugăm să respecți recomandările autoritaților și să ai grijă de siguranța ta și a celor dragi!

Echipa Excellence Cars

*Serviciu disponibil exclusiv pentru zona București – Ilfov

**Opțiunea de încărcare software WI-FI este disponibilă pe anumite modele Volvo care permit această procedura din punct de vedere constructiv.

 

Cere o ofertă pentru Service sau programează-te online.