Noul Volvo V90 Cross Country

“Nu poți trăi deloc dacă nu trăiești clipa.” - Alan Watts

Volvo V90 Cross Country. Aventură și eleganță

Noul V90 Cross Country se adaptează nevoilor tale, fiind conceput pentru orice drum ales. Păstrându-și eleganța și confortul, destinația ta va fi sigură, indiferent de condiițile meteo și de carosabil.

Putere vizibilă

Noul Volvo V90 Cross Country este modelul perfect pentru curse lungi, fiind adaptabil la orice fel de condiții. Dotat cu roți mari și gardă de sol înaltă, automobililul face față la orice drum. Placa frontală antiderapantă este cheia de rezistență a siguranței, împreună cu extensiile aripilor Charcoal (sau într-o culoare asortată) și barele de protecție.

Lasă-te purtat mai departe

Condusul este un parametru care te definește. Cu ajutorul noului Volvo V90 Cross Country te simti liber să alegi stilul care se mulează cu personalitatea ta sau starea de spirit, selectând – Comfort, Eco, Dynamic, Off-Road sau Individual, cel din urmă fiind acela care îți oferă libertatea să-ți creezi propiul stil.

Inovațiile noastre

Tot ce creăm este proiectat în jurul oamenilor, astfel că fiecare inovație pe care am dezvoltat-o este gândită să-ți simplifice și să-ți îmbunătățească viața. Suntem foarte mândri de progresele noastre și numim aceste inovații: Drive E, Sensus și IntelliSafe.

Drive-E

Ce-ar fi dacă aţi putea combina puterea, eficienţa şi o experienţă superioară pe şosea cu un condus sustenabil? Noua noastră generaţie de motorizari Drive-E chiar asta fac, permiţându-vă să vă bucuraţi de o deplasare captivantă pe şosea, cu un consum mult mai mic de combustibil şi un nivel mult mai scăzut al emisiilor.

Sensus

O experienţă extraordinară pe şosea ar trebui să înglobeze modul în care se comportă automobilul şi felul în care vă simţiţi atunci când îl conduceţi. De aceea am creat Sensus, filosofia care stă la baza tuturor tehnologiilor noastre, care vă conectează cu automobilul şi cu lumea înconjurătoare.

IntelliSafe

Atât de serioşi suntem când vine vorba de siguranţă. De la funcţii care vă asistă în timpul condusului, până la funcţii care vă ajută să preveniţi accidentele şi vă protejează în cazul unui accident, IntelliSafe este modul în care vă punem la dispoziţie confortul zilnic şi liniştea sufletească, oriunde v-aţi duce.