NOUL VOLVO XC40

Îți prezentăm noul Volvo XC40 – un SUV mic ce îmbină design-ul expresiv, tehnologia avansată și capacitatea mare de depozitare, perfect conceput pentru mediul urban.

Visează la înălțime

Volvo XC40 este modelul SUV-ului puternic, dar elegant, oferindu-ți vizibilitate mare și de asemenea capacitatea de a merge pe orice drum, fără întâmpinarea dificultăților, datorită roților și anveloper mari. Garda la sol înaltă a modelului Volvo XC40 inspiră putere și oferă senzația siguranței desăvârșite.

Design autentic

XC40 este modelul care atrage atenția prin design-ul modern, adaptat pentru proporțiile unui SUV. Cu toate că are capacitatea de a se adapta la orice drum, acest model este unul autentic pentru oraș.

Oferim soluții

Condusul și folosirea telefonului nu sunt tocmai o idee bună, de aceea Volvo XC40 sare în ajutor cu un spațiu de depozitare al telefonului, unde acesta poate fi încărcat wireless, exact pe consola tunel, unde este ușor accesibil.

Inovațiile noastre

Tot ce creăm este proiectat în jurul oamenilor, astfel că fiecare inovație pe care am dezvoltat-o este gândită să-ți simplifice și să-ți îmbunătățească viața. Suntem foarte mândri de progresele noastre și numim aceste inovații: Drive E, Sensus și IntelliSafe.

Drive-E

Ce-ar fi dacă aţi putea combina puterea, eficienţa şi o experienţă superioară pe şosea cu un condus sustenabil? Noua noastră generaţie de motorizari Drive-E chiar asta fac, permiţându-vă să vă bucuraţi de o deplasare captivantă pe şosea, cu un consum mult mai mic de combustibil şi un nivel mult mai scăzut al emisiilor.

Sensus

O experienţă extraordinară pe şosea ar trebui să înglobeze modul în care se comportă automobilul şi felul în care vă simţiţi atunci când îl conduceţi. De aceea am creat Sensus, filosofia care stă la baza tuturor tehnologiilor noastre, care vă conectează cu automobilul şi cu lumea înconjurătoare.

IntelliSafe

Atât de serioşi suntem când vine vorba de siguranţă. De la funcţii care vă asistă în timpul condusului, până la funcţii care vă ajută să preveniţi accidentele şi vă protejează în cazul unui accident, IntelliSafe este modul în care vă punem la dispoziţie confortul zilnic şi liniştea sufletească, oriunde v-aţi duce.