Noul Volvo V90

Îți prezentăm Volvo V90: The pinnacle of the modern luxury estate.

Noul Volvo V90. Tehnologie Twin Engine la superlativ

Noul Volvo V90 este dotat cu 3 moduri de condus diferite, create special pentru a se mula după stiluri diferite. Motorul T8 Twin Engine transformă șofatul în cea mai bună experiență, fără limite.

Lumină. Spațiu. Eleganță.

Simte și tu senzația de libertate cu modelul V90, dotat cu plafon panoramic. Fie că ești la volan sau ești pasager, in noul Volvo V90 te vei simți în orice moment conectat cu exteriorul.

Sonorizare Premium

Pentru pasionații de muzică, condusul reprezintă o plăcere și mai mare, iar sistemul audio “Premium Sound”, care include o inovație în rândul subwooferelor cu răcire pe aer, va fi cel mai apreciat accesoriu al noului Volvo V90.

Inovațiile noastre

Tot ce creăm este proiectat în jurul oamenilor, astfel că fiecare inovație pe care am dezvoltat-o este gândită să-ți simplifice și să-ți îmbunătățească viața. Suntem foarte mândri de progresele noastre și numim aceste inovații: Drive E, Sensus și IntelliSafe.

Drive-E

Ce-ar fi dacă aţi putea combina puterea, eficienţa şi o experienţă superioară pe şosea cu un condus sustenabil? Noua noastră generaţie de motorizari Drive-E chiar asta fac, permiţându-vă să vă bucuraţi de o deplasare captivantă pe şosea, cu un consum mult mai mic de combustibil şi un nivel mult mai scăzut al emisiilor.

Sensus

O experienţă extraordinară pe şosea ar trebui să înglobeze modul în care se comportă automobilul şi felul în care vă simţiţi atunci când îl conduceţi. De aceea am creat Sensus, filosofia care stă la baza tuturor tehnologiilor noastre, care vă conectează cu automobilul şi cu lumea înconjurătoare.

IntelliSafe

Atât de serioşi suntem când vine vorba de siguranţă. De la funcţii care vă asistă în timpul condusului, până la funcţii care vă ajută să preveniţi accidentele şi vă protejează în cazul unui accident, IntelliSafe este modul în care vă punem la dispoziţie confortul zilnic şi liniştea sufletească, oriunde v-aţi duce.