Volvo S60 Cross Country

Control îmbunătăţit şi o experienţă a condusului mai implicată, pe orice vreme, pe orice teren.

Oriunde. Oricând.

Volvo S60 Cross Country este o mașină sport, care își păstrează liniile fine de eleganță. Indiferent de condiții, ea te va duce în siguranță către destinația dorită.

Design îndrăneț

S60 Cross Country nu trece neobservată, având un design îndrăzneț, un aspect sport sugerat de țevile de eșapament integrate, care alternează cu interiorul mare, spațios, îmbrăcat în piele, cu scaune sport ergonomice, conferind acea imagine a luxului suedez.

Siguranță și aventură

S60 Cross Country îți dă toate motivele să te simți în siguranță, oferindu-ți totodată plăcerea condusului sport, prin comanda la tracțiune la viraje și cuplul de tensiune variabil. Siguranța este sporită de noile roți Cross Country și garda la sol puțin mai înaltă.

Inovațiile noastre

Tot ce creăm este proiectat în jurul oamenilor, astfel că fiecare inovație pe care am dezvoltat-o este gândită să-ți simplifice și să-ți îmbunătățească viața. Suntem foarte mândri de progresele noastre și numim aceste inovații: Drive E, Sensus și IntelliSafe.

Drive-E

Ce-ar fi dacă aţi putea combina puterea, eficienţa şi o experienţă superioară pe şosea cu un condus sustenabil? Noua noastră generaţie de motorizari Drive-E chiar asta fac, permiţându-vă să vă bucuraţi de o deplasare captivantă pe şosea, cu un consum mult mai mic de combustibil şi un nivel mult mai scăzut al emisiilor.

Sensus

O experienţă extraordinară pe şosea ar trebui să înglobeze modul în care se comportă automobilul şi felul în care vă simţiţi atunci când îl conduceţi. De aceea am creat Sensus, filosofia care stă la baza tuturor tehnologiilor noastre, care vă conectează cu automobilul şi cu lumea înconjurătoare.

IntelliSafe

Atât de serioşi suntem când vine vorba de siguranţă. De la funcţii care vă asistă în timpul condusului, până la funcţii care vă ajută să preveniţi accidentele şi vă protejează în cazul unui accident, IntelliSafe este modul în care vă punem la dispoziţie confortul zilnic şi liniştea sufletească, oriunde v-aţi duce.